2015. május 18., hétfő

Alternatív befejezés - avagy légy egy kicsit Te is író!

Biztos sokan gondolkoztatok már azon, ha az író helyében lettetek volna, hogy mozgattátok volna szálakat egy-egy könyvben. Esetleg azon, hogy mi történhetett a befejezés után? Mostantól lehetőségetek van arra, hogy ezeket a fantáziálgatásokat megosszátok másokkal is!


Hogy is zajlik ez az egész? Időnként felteszek egy újabb könyvet ebbe a menüpontba. Ti megjegyzésben elmondhatjátok a saját verziótokat arról, hogy ha Ti írtátok volna a regényt, mit alakítottatok volna másként, hogy fejeztétek volna be.
De, hogy izgalmasabb legyen, főleg arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek mi történhetett a szereplőkkel a befejezés után? A szerelmesek pár év múlva összeházasodnak? Meddig marad az uralkodó a trónon? Hogyan változik a társadalom? Mindenki másképp gondolkodik, és én kíváncsi vagyok az összes gondolatra!

A hosszabb fejtegetéseket, esetleg a rajongók által megírt rövidebb (maximum 2 oldal Word-ben, 12-es betűmérettel) fanfiction-öket, történeteket érdemes elküldeni inkább email-ben, mert azokat az alkotó nevével feltüntetve külön bejegyzésben tenném fel.

Természetesen ebben a témában is kérhettek, hogy mely könyv legyen a következő pénteken álmodozásra bocsátva. Kívánságaitokat kérlek hozzászólásban, vagy chat-ben jelezzétek!

Jó szórakozást mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése